Nitimen også søndag

Noen uker med Nitimen på søndag. Lyttingen i disse timene har gått tydelig opp og har i alle fall tallmessig vært en suksess for NRK P1.

For meg som programleder er det en liten at lytterne har likt den lille vridningen av innholdet på søndager. Litt roligere og litt dypere, men med samme underholdende form.

Nå har det vært mye flere sendinger på meg enn det som blir rutinen når vi nå har fått litt flere folk på plass. Henriette Bruusgaard er ny på laget, og etterhvert kommer hun til å gå inn i en syklus der helgene er fordelt i tre ukers sykluser.

Nå til helgen skal jeg være sammen med Marte som sitter i Oslo og jeg som får installert meg teknisk slik at vi ha samme verktøy også i Bergen. Vi kan se hverandre og oppdatere samme dataskjermbilde. Det betyr mer flyt og frihet også for meg her i Bergen. Første gjest hos meg blir Karoline Krüger. Meningen er jo at dere som lyttere også skal føle at vi er «sammen» selv om vi er i forskjellige deler av landet.

Vi gleder oss over koblingene og til å jobbe sammen på nye måter.